Nederland
Valuta:
Adidas Voetbalschoenen
Items: 0

Total: €0.00

Verzenden & retouren

Internationale scheepvaart wordt verzorgd door International Transport Company, meestal, het verzenden naar de VS nodig 10-12 werkdagen, Frankrijk 10-15 werkdagen, Australië 10-12 werkdagen Canada 10-15 werkdagen en Spanje 10-15 werkdagen. Als u dringend de scheepvaart behoeften kunt u contact met ons op via e-mail. Of kies uw favoriete snelste express.

Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.

De meeste internationale zendingen worden verzonden via DHL vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, Neem dan nu contact met ons op.

Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS uiten op lange termijn, de scheepvaart orde en leveren aan uw deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.

Alle pakketten zullen binnen een andere doos worden gemaild!

Retourbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee en 15% retourkosten. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde goederen moeten naar het afleveradres worden verzonden e-mailen wij u nadat u hier onze feedback!

 
Uitwisselingen

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen. Feedback nu! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

 
Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.