Nederland
Valuta:
Adidas Voetbalschoenen
Items: 0

Total: €0.00

Privacy verklaring

We zijn volledig toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Alle informatie die wordt gegeven aan ons zal alleen worden gebruikt om uw shopping ervaring met deze site te verbeteren. Alle persoonlijke informatie die u indient gewoon worden gebruikt om uw bestellingen te verwerken en wordt beschermd door onze beveiligde server. We zullen niet overgaan op uw persoonlijke informatie voor elke organisatie.

Van tijd tot tijd kunnen we statistische gegevens over verkoop, handelspatronen en navigatietechnieken aan eervolle derde partijen. Het gaat hierbij om de verzamelde gegevens over u en andere gebruikers die we hebben samengevoegd. Het zal geen rechtstreekse persoonlijke gegevens die u identificeert als klant bevatten.

Eventuele wijzigingen in onze informatie collectie beleid zal worden geplaatst op deze pagina. Door het gebruik van de site, stemt u in met het verzamelen van informatie. U bent verzekerd dat wij u voorzien van absolute winkelen privacy.

Veiligheid

Als gevolg van een groeiende hoeveelheid van internet fraude door middel van gestolen of ongeldige creditcardnummers, heeft J & V Collecties Pty Ltd vond het nodig om strengere veiligheidsmaatregelen in een poging om het risico van credit card misbruik terug te dringen. Dit zal helpen beschermen ons en u, onze klant, tegen criminele activiteiten. Sommige gebruikers van onze site kan worden gevraagd voor credit card verificatie. U wordt via e-mail gecontacteerd worden moeten we deze informatie van u nodig. J & V Collecties Pty Ltd wil ervoor zorgen dat al onze klanten kunnen winkelen met het volste vertrouwen online. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om de absolute veiligheid van onze klanten in hun omgang met ons. We hebben een veilige transactie omgeving voor de handel op het internet gemaakt. Onze e-commerce systeem maakt gebruik van Secure Sockets Layer SSL-technologie om uw winkelervaring veilig, gezond en veilig te allen tijde. SSL vergrendelt alle informatie doorgegeven van u J & V Collecties Pty Ltd in een versleutelde envelop. Dit maakt het bijna onmogelijk om te worden onderschept door een onbevoegde partij, zolang uw browser en lokale netwerk ondersteunen het gebruik van versleutelde data transmissies. SSL is het systeem dat wordt gebruikt door alle goed e-commerce sites. In geval van ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard, moet u uw creditcard aanbieder te melden in overeenstemming met haar rapportage regels en procedures.

Pricing / Valuta / Billing

Alle prijzen zijn exclusief eventuele lokale belastingen, rechten of heffingen en bijgevolg deze door de lokale autoriteiten bij de levering kan worden geheven op goederen buiten de Verenigde Staten.

Alle credit card kosten worden automatisch gemaakt wanneer men legt een bestelling. We gebruiken, als belangrijke websites doen, een veilige en gecodeerde factureringssysteem vernoemd SSL. Dit betekent dat we geen credit card gegevens op ons systeem te houden op een gegeven moment, voor de hand liggende veiligheidsredenen. Het resultaat van het gebruik van deze veilige methode is dat op hetzelfde moment dat u uw credit card gegevens in te dienen en klik op de bestel-knop, wordt u automatisch opgeladen dienen, en dit is de eerste en de laatste keer dat we maken elk gebruik van uw credit card gegevens.

Vouchers

Vouchers kunnen niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen (bv tweede kerstdag, Nieuwjaar Sale) en zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Website Information

De informatie op deze website is samengesteld voor uw gemak. Wij geloven dat alle informatie op deze website om nauwkeurig tot de beste van onze kennis.